ТОВА Е ЖЕНАТА С НАЙ-МНОГО ПИЪРСИНГ ПО ТЯЛОТО! ПРОБИЛА СИ Е 6005 ОБЕЦИ (СНИМКИ И ВИДЕО)

05.05.2012 / 09:00 8

Жената признава, че не само харесва визията си, но и подобрява рекорда си на Гинес

42-годишната бразилка, Илейн Дейвидсън, влезе в Книгата на Гинес през 2000 г, когато показа 462 пиърсинга по тялото си, от които 192 по лицето. Тя твърди, че не изпитва никаква болка от бижутата и дори спи с тях.

Илейн Дейвидсън признава, че и днес харесва тялото си, по което в момента има 6925 пиърсинга. Тя смело продължава да се дупче по лицето и тялото, за да подобрява рекорди и да надскача самата себе си.

Тя се дупче в името на изкуството и всяко ново бижу е с цел да остане жената с най-много пиърсинг по тялото. Трябва да признаем на Илейн обаче, че е силна конкуренция и скоро няма кой да я надмине по брой висулки по тялото.

На скоро Илейн Дейвидсън се омъжи за своя приятел и специално за сватбеният си ден тя беше сложила всичките си близо 7000 пиърсинга. Доста различна и екстравагантна булка, която определено ще остане в историята с нестандартното си мислене и смелите си решения.

100% някои ще твърдят, че Илейн Дейвидсън провокира с пиърсинг и шокира на сватбения си ден, то други пък определено ще я поздравят за смелостта и желанието да бъде наистина добра в нещо, на което не всеки би се осмелил!

 

 

lechitel.net


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама